BİTLİS / TATVAN - Tatvan Küçüksu Köyü Vali Uğur BORAN Ortaokulu

Nis

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği velilerin ve tüm köy halkının katılımlarıyla çoşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz için ağaçlandırma işlemleri devam ediyor. Müdürümüz ve öğretmenlerimiz katkılarıyla öğrenciler ile ağaç dikme etkinliğimiz gerçekleşti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programımızdan kareler:

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PANOMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL MÜDÜRÜMÜZE ZİYARETİ

Kas

10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YILINDA SEVGİ SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuzda düzenlenen Geleneksel Bahar Kermesimizden kareler:

Haz

Okulumuzda düzenlenen 1. Sınıfların hazırladığı Okuma Bayramından kareler:

Haz

4. Sınıf öğrencilerimizin ilk yardım canlı dersinden kareler.

Haz

Bitlis Sevgi Evine ziyaretimiz 4. sınıf öğrencilerimizle gerçekleşti. Öğrencilerimiz hazırladığı hediyeleri takdim etti.

14 Mayıs Anneler Günü panomuz

Mrt

Öğrencilerimiz Halil Arslan ve Yasin Minyas deneme sınavındaki başarılarından dolayı ödül aldı.

Mrt

Bitlis Hikmet Kiler lisesi VE Tatvan Fen Lisesi gezimizi sınava girecek olan 8. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜNDE TATVAN'DA DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞINI OKUMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ BERZAN GÖKÇEK'İN PERFORMANSI

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programımız gerçekleşti. Anma programından bazı kareler.